Розробка проектної документації автоматизації протипожежних систем

INL COMPANY

Комплексний супровід протипожежних систем

Наші інженери можуть відповісти вам на всі питання стосовно послуги Розробка проектної документації автоматизації протипожежних систем
Договірні відносини.
Успішний досвід проектування і монтажу систем, більше 15 років на ринку!
Ліцензовані послуги.

Наша компанія надає кваліфіковані послуги у галузі проєктування протипожежних систем об’єктів будь-яких масштабів: офісні будівлі, виробничі приміщення, ресторани, торгові центри тощо.

Проектуємо протипожежні системи:

  • автоматична пожежна сигналізація (АПС)
  • системи оповіщення та управління евакуацією (СОУЕ)
  • водяне пожежогасіння (спринклерні та дренчерні системи пожежогасіння)
  • порошкове пожежогасіння
  • внутрішній протипожежні водопровідні та помпові станції пожежогасіння
  • системи димовидалення

Під час проєктування протипожежних систем керуємось:  нормами пожежної безпеки для споруд,  державними стандартами з графічного позначення систем пожежогасіння, державними стандартами на складання схем у проєктах систем пожежогасіння.

Важливі особливості проєктування протипожежних систем

У процесі проєктування протипожежних систем необхідно враховувати узгодження з іншими інженерними мережами будівлі. Це і контроль доступу (СКУД), і системи диспетчеризації та автоматизації, системи керування ліфтами тощо.

Доцільно виконувати одразу комплекс робіт із проєктування всіх необхідних протипожежних систем будівлі: це і пожежна сигналізація (АПС), і система оповіщення та управління евакуацією (СОУЕ), та пожежогасіння. Тільки за умові комплексного підходу до реалізації протипожежних заходів можна досягти якісного результату.

У протипожежній безпеці немає типових рішень. Всі об’єкти унікальні. Тільки при ретельному обстеженні вашого об’єкта та розробці проєкту саме з урахуванням вашої специфіки дасть якісний результат.

Вартість проєктування протипожежних систем

Вартість залежить від параметрів вашого об’єкта. Потрібне обов’язкове попереднє обстеження розуміння складу робіт. Необхідно визначити, які вихідні дані є і в якому вигляді. Чи є ТЗ і т.п.

Наприклад, орієнтовна вартість проєктування автоматичної пожежної сигналізації (АПС) та систем оповіщення та управління евакуацією (СОУЕ) для невеликих об’єктів (до 100 м2) рахується за кожний розділ. Для великих об’єктів (для площі від 1000 до 2000 кв.) ціна розраховується за квадратний метр.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Послуги компанії INL COMPANY:
Монтаж автоматизації протипожежних систем
Обслуговування систем пожежного оповіщення
Розробка проектної документації автоматизації протипожежних систем
Пусконалагоджувальні роботи системи автоматичної пожежної сигналізації
Ремонт систем пожежного оповіщення